Tuotekoodi: LAB03

Hinta

39,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa


Arseenianalyysi

Arseeni on syöpää aiheuttava epäpuhtaus, jota esiintyy laajoilla alueilla Suomessa. Suurimpia arseeniarvoja kaivovesissä esiintyy mm. Tampere-Hämeenlinna-seuduilla, mutta myös esimerkiksi Turun ja saariston alueella.

Sen pienintä terveyteen vaikuttavaa pitoisuutta ei tarkasti tiedetä, joten pienetkin määrät kannattaa suodattaa pois. Juomaveden laatuvaatimuksena Suomessa on alle 10µm/l sekä kylpy- ja käyttövedelle alle 100µg/l.

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys laboratorioon on ennalta maksettu, sekä selkeät näytteenotto-ohjeet.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

  • Arseeni

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.

Tuotekoodi: LAB03


Suuntaa-antava kartta suomen arseeniesiintymistä (lähde GTK)

Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Teettekin porakaivoveden arseenipitoisuuden analyysejä? Miten toimin, jotta saan arseenipitoisuuden selvitettyä?

24.01.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voitte tilata analyysin verkkokauppamme kautta. Lähetämme teille näytteenotto pakkauksen, johon vesianalyysi otetaan. Kun analyysi on otettu, niin sen voi postittaa tai tuoda suoraan meille.

25.01.2019
question

mikä on toimitusaikaa jos tilaan?? keskiviikkona asennettu arseenisuodatin, kannattaako tehdä se testi nyt heti vai odottaa??

22.04.2016
answer

Hei, Toimitusaika on postitus, eli yksi tai kaksi päivää plus analysointi, joka on tällä hetkellä 3 päivää. Tulokset tulevat sähköpostiinne. Testin voi tehdä heti ja jatkossa tehdä seuranta-analyysejä.

22.04.2016