Tuotekoodi: AQ003.1

Hinta

69,00 €

sis. alv. 24

Saatavuus: In store


In store = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

AQVA ULTRA hanasuodatin

UUTUUSTUOTE

Suodatin on kehitetty tyypillisimpien Suomessa havaittujen epäpuhtaustyyppien tehokkaaseen poistamiseen.

Uusi AQVA ULTRA-sarjan hanasuodatin puhdistaa veden yhtä tehokkaasti kuin aikaisempi malli, mutta sisältää lisäksi huippulaadukkaan ontelokuituosion.
Ontelokuidun seulakoko on 0,1µm, jonka ansiosta vedestä poistuu kaikkien kiintoaineiden ja mikromuovien lisäksi myös bakteerit, hiivat, homeet,
alkueläimet ja loiset. Veden hygieenisyys nousee aivan uudelle tasolle. Ontelokuidun on valmistanut Japanilainen Mitsubishi.

Tuotteen rakenne on suunniteltu siten, että kuluvia liukupintaisia osia ei ole. Näin tuotteelle on saatu ylivoimainen kulutus- ja käyttökestävyys myös korkeamman paineen verkostoissa ja runsaskloorisissa vesissä.


Tuote liitetään hanan päähän poresuuttimen kierteisiin suoraan tai mukana tulevilla kierresovittimilla (5 kpl).

Vettä voidaan ottaa suoraan hanasta puhdistamattomana tai vaihtokytkintä kääntämällä puhdistimen kautta.

4-vaiheinen suodatus:

     1-Suurien kiintoaineiden ja sakkojen poisto vedestä, 0,1 millimetriä

     2-Hapetus ja hylkiminen

     3-Adsorbtio (aktiivihiilisuodatin)

     4-Ultrasuodatus, 0,1 mikrometriä

Suodattimen riittoisuus on jopa 1000 litraa. Suodattimen riittoisuus riippuu veden laadusta. Arvioitu kulutus 1-2 hlöä 6kk, nelihenkisen perheen käytössä 3kk. Suodattimessa on noin 30% ylikapasiteettia.

Jos puhdistettavassa vedessä on merkittävästi ruostetta, rautaa, humusta, mikrobiologisia epäpuhtauksia tai kalkkia, voi riittoisuus jäädä alle 1000 litraan. Tukkeutumisen aiheuttaman vaihtotarpeen huomaa puhdistetun veden virtaaman hidastumisena.

Erittäin helppo suodattimen vaihto ja edulliset vaihtosuodattimet.

Vaihto tehdään ilman työkaluja.

Poistaa/vähentää vedestä mm. seuraavia epäpuhtaustyyppejä:

 •      Kloori: 100%
 •      Petrokemikaalit: 98%
 •      Fenolit: 99%
 •      Torjunta-aineet: 95%
 •      Raskasmetallit: 98%, kuten; kupari, lyijy, elohopea, kadmium jne.
 •      Kaikkia raudan muotoja: Fe, Fe2+ ja Fe3+ sekä muita metalleja.
 •      Kalkista noin 50%
 •      pH-arvolla ei vaikutusta puhdistustehoon. Pelkkä aktiivihiili on osittain herkkä pH-arvon muutoksille.
 •      Mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten bakteereita, hiivoja, homeita, kystia, alkueläimiä ja loisia. Jopa osan viruksista.
 •      Antibiootti- ja hormonijäämiä
 •      Kiintoaineita 0,1µm asti (1/10000 osa millimetriä)
 •      Mikromuovit
 • Suositellaan käytettäväksi, jo esipuhdistetulla, kunnallisvedellä. Kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna.

Kuvissa ultrasuodatuskuidut, puhdistetun ja puhdistamattoman veden suuttimet sekä kovamuovinen suodattimen tarkistusaukko.

Tuotekoodi: AQ003.1


VALINTAKYTKIMEN ASENNOT:

1 = PUHDISTETTU VESI

2 = PUHDISTAMATON

3 = PUHDISTAMATON ASTIOIDEN HUUHTELUSUIHKU
AQ003.1 mittakuva

Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Mitä tarkoittaa kytkimessä oleva kolmas vaihtoehto \"save\"?

12.06.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Save asennossa vesi tulee puhdistamattomana ns. suihkumoodilla.

13.06.2018
question

Moikka, olisin kiinnostunut tästä aqua hanasuodattimesta. Meillä sinänsä on todella hyvä kaivovesi, mutta sairastapauksen vuoksi sairaalasta tuli ohjeeksi juoda vesijohtovettä tai pullo vettä. Saavutetaanko tällä suodattimella kyseiset laatuvaatimukset täyttävä tulos?

15.05.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Oletteko teettäneet vesianalyysiä? Mikäli olette, niin voisitteko lähettää sen sähköpostiin vesi@aqva.fi, mikäli ette ole, niin suosittelisin ensin teettämään extra-laajan vesianalyysin, jotte näemme vetenne laadun. Extra-laajan vesianalyysin löydätte tuotekoodilla LAB02.

15.05.2018
question

Hei. Onko tässä siis se ensimmäinen suodatin mukana valmiina, vai tarvitseeko se ostaa erikseen

11.04.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä hanasuodattimen mukana tulee yksi vaihtosuodatin.

11.04.2018
question

Kuinka hyvin tämä suodatin siis suodattaa huume/lääke- ja hormonijäämiä vedestä?

25.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Puhdistusmassana on korkealaatuinen aktiivihiili, jonka tiedetään poistavan näistä 60 - 100%, riippuen lääke- tai hormoonijäämän tyypistä ja koostumuksesta

26.02.2018
question

Hei! Toimitetaanko näitä myös ulkomaille, EU:n sisällä (Irlanti)? Ja sopiiko mahdollisesti liittimineen täkäläisiin hanoihin?

10.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä pystymme toimittamaan myös ulkomaille. Ulkomaan tilaukset voi tehdä sähköpostiin vesi@aqva.fi Liitännöistä en pysty varmuudella sanomaan, koska Irlannista ei ole vielä kokemusta. Hanasuodattimen mukana tulee kolme sisäistä ja ulkoista sovitetta 20mm, 22mm ja 24mm. Myös yksi monitoimisovitin on mukana pakkauksessa.

12.02.2018
question

hanassamme ei ole kierteitä. Saako AQ003.1 tai AQ003.139B puhdistimen asennettua myös \"kierteettömään\" hanaan?

02.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voitteko laittaa tietoa, sekä kuvan hanastanne sähköpostiin vesi@aqva.fi\nKatsotaan miten saamme ongelman ratkaistua.

05.02.2018
question

Mihin tuota puhdistamatonta vettä voi nyt edes käyttää kun siinä ei ole poresuutinta joka kummiskin keräisi edes isoimmat roskat?

06.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Hanasuodattimessa on myös poresuutinta vastaava teräsverkko, joka poistaa isoimmat epäpuhtaudet. Suodattamatonta vettä voi käyttää esim. tiskien pesemiseen.

08.01.2018
question

Poistaako tuote myös fluorin vedestä? Onko tämä suodatus parempi kokonaisuus (eli suodattaako enemmän kuin Aquaphor Prestige kannu jota tällä hetkellä käytän)? Vaikuttaako suodatus veden ph arvoon, käyttämäni kannu pudottaa merkittävästi ph arvoa ja eikö ph arvo juomavedessä ole optimaalinen 7 pinnassa tai vähän sen yli, kannu alentaa jopa alle 6 ph arvon (Helsingin kraanavesi kyseessä)

04.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Tuote ei suodata fluoria. Fluorin saa puhdistettua käänteisosmoosilaitteella, esim. tuote MO650MPUREEXP. Hanasuodatin puhdistaa vedestä tehokkaammin vedestä bakteereita, hiivoja, homeita sekä alkueläimiä. Hanasuodattimessa ei ole pH arvoon vaikuttavia tekijöitä. Mikäli vedessä on paljon epäpuhtauksia, niin pH arvo saattaa laskea 0,1-0,5 yksikköä. Helsingi veden pH arvo on noin 8,5. PH mittarin kalibroinnissa tai testaust tavassa saattaa olla jotain vajetta. Voitte halutessanne tulla testauttamaan veden pH arvon laboratoriossamme.

08.01.2018
question

Kuvauksessa mainitaan mikromuovien suodatus, esiintyykö Suomen hanavedessä näitä mikromuoveja ja mikä niiden vaikutus on ihmis -terveyteen? -Lauri

01.01.2018
answer

Hei. Noin 83% koko maailmasta otetuista vesinäytteistä on kontaminoitunut mikromuoveilla. Mikromuovit voivat vetää puoleensa verkostossa olevia bakteereita. Mikromuovien vaikutusta ihmiseen on tutkittu toistaiseksi vähän, sen takia on vaikea arvioida minkälaisia terveysvaikutuksia mikromuoveilla on ja millä altistus määrällä haittoja esiintyy.

03.01.2018
question

Suodatus vaikuttaa olevan hyvin tehokasta. Suodattaako tämä suodatin myös tarpeelliset mineraalit vedestä, koska jos se suodattaa niin silloinhan vesi imee kehosta mineraaleja. Näin siis olen ymmärtänyt ainakin käänteisen osmoosin toimivan, jos veteen ei lisätä erikseen mineraaleja suodatuksen jälkeen. -Lauri

30.12.2017
answer

Moikka, ei suodata veden hyviä ominaisuuksia kuten käänteisosmoosi, joka \"tappaa\" veden. Juuri tästä syystä suodatusmateriaalina loistava.

30.12.2017
question

Hei\nKäykö tuo kaivoveden puhdistamiseen (rengaskaivo). Kaivossa puhdas kirkas vesi ja rautaa ei ole liikaa.

17.12.2017
answer

Hei. Kyllä tuote kohentaa vedenlaatua huomattavasti, mutta kaivovesissä voi olla joitakin hajuttomia ja mauttomia epäpuhtauksia, mistä ilman vesianalyysiä ei voida tietää.

18.12.2017

210,00 €

(sis. ALV 24%)

69,00 €

(sis. ALV 24%)

39,50 €

(sis. ALV 24%)