Tuotekoodi: AQ004-2

Hinta

129,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (538 kpl)


 Suihkusuodatinyhdistelmällä saavutat kattavamman puhdistustehon. Molemmat suodattimet yksistäänkin tehoavat hyvin yleisimpiin epäpuhtaustyyppeihin joita suomalaisissa vesissä esiintyy, joskin hieman eri painotuksilla.

Kahdella suodattimella, joiden vaikutustavat ovat hieman toisistaan eroavat, voidaan kuitenkin kattaa huomattavan laaja kirjo puhdistettavia epäpuhtauksia ja yhdisteitä, sekä tehostaa kokonaisvaikutusta.

Tarkemmat kuvaukset tuotteista ja suodattimien toiminnasta yhdessä tai erikseen käytettynä, voit löytää tuoteryhmän pääsivulta.

Tuotekoodi: AQ004-2


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Olisin kiinnostunut suihkupääsuodattamisesta. Käykö tämä myös Tanskassa oleviin suihkuihin vaihdettavaksi?

17.05.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Tarkkaa tietoa Tanskan vedenlaadusta ei ole, joten suodattimen riittoisuus saattaa olla eri, kuin ilmoitettu. Suihkusekoittajaan asennettavassa suodattimessa on 1/2" sisä- ja ulkokierre. Suihkupääsuodattimessa on 1/2" ulkokierre.

18.05.2020
question

Hei! Kuinka usein vaihtosuodatin pitää vaihtaa?

31.07.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodattimien vaihtoväli yhdellä käyttäjällä on noin yksi vuosi / kahdella käyttäjällä kuusi kuukautta. Toki suihku hetkien pituudet vaikuttavat vaihtoväliin. Suodattimen vaihtoväliin vaikuttaa myös vedenlaatu.

01.08.2019
question

Hei, kai suunnittelette ulkonäöltään suihkuihin sopivia versioita (=kromattuja)? Ulkonäköhän on aika hurja, mikä vähän harmittaa.

26.07.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kehitämme tuotteita jatkuvasti ja kuuntelmme tietenkin asiakkaiden toiveita. Kiitos viestistänne, lähetän tämän eteenpäin tuote suunnitteluumme.

26.07.2019
question

Miten kalkki? Suodattaako sen edes osaksi? Kaivovedessämme on sitä suht runsaasti.

14.05.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimet ovat pääsääntöisesti suunniteltu kunnallisveden puhdistamiseksi. Mikäli teillä on teetettynä vesianalyysi, niin sen perusteella voisin tarkistaa sopisiki suihkusuodatin teidän kaivoveteen. Voisitteko lähettää vesianalyysin tulokset sähköpostiin vesi@aqva.fi

17.05.2019
question

Hei! Tämä suodatin vaikuttaa erittäin hyvältä. Suodattimen C-vitamiinin lisäys kuitenkin epäilyttää, sillä C-vitamiini irrottaa hiusväriä, ja värjään hiukseni kasviväreillä. Onko suodatinta ilman C-vitamiinia? Kiitos!

30.12.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti tuota suihkusekoittajaan asennettavaa suihkusuodatinta ei ole saatavilla ilman c-vitamiinia. Suihkupääsuodattimessa ei ole c-vitamiinia, joten suosittelisin sitä teille käytettäväksi. Tuote löytyy tuotekoodilla AQ004-1W

31.12.2018