Tuotekoodi: AQ004-2

Hinta

129,00 €

sis. alv. 24.00

Saatavuus: In store (645 kpl)


In store 4 = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta


 Suihkusuodatinyhdistelmällä saavutat kattavamman puhdistustehon. Molemmat suodattimet yksistäänkin tehoavat hyvin yleisimpiin epäpuhtaustyyppeihin joita suomalaisissa vesissä esiintyy, joskin hieman eri painotuksilla.

Kahdella suodattimella, joiden vaikutustavat ovat hieman toisistaan eroavat, voidaan kuitenkin kattaa huomattavan laaja kirjo puhdistettavia epäpuhtauksia ja yhdisteitä, sekä tehostaa kokonaisvaikutusta.

Tarkemmat kuvaukset tuotteista ja suodattimien toiminnasta yhdessä tai erikseen käytettynä, voit löytää tuoteryhmän pääsivulta.

Tuotekoodi: AQ004-2


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Miten kalkki? Suodattaako sen edes osaksi? Kaivovedessämme on sitä suht runsaasti.

14.05.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimet ovat pääsääntöisesti suunniteltu kunnallisveden puhdistamiseksi. Mikäli teillä on teetettynä vesianalyysi, niin sen perusteella voisin tarkistaa sopisiki suihkusuodatin teidän kaivoveteen. Voisitteko lähettää vesianalyysin tulokset sähköpostiin vesi@aqva.fi

17.05.2019
question

Hei! Tämä suodatin vaikuttaa erittäin hyvältä. Suodattimen C-vitamiinin lisäys kuitenkin epäilyttää, sillä C-vitamiini irrottaa hiusväriä, ja värjään hiukseni kasviväreillä. Onko suodatinta ilman C-vitamiinia? Kiitos!

30.12.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti tuota suihkusekoittajaan asennettavaa suihkusuodatinta ei ole saatavilla ilman c-vitamiinia. Suihkupääsuodattimessa ei ole c-vitamiinia, joten suosittelisin sitä teille käytettäväksi. Tuote löytyy tuotekoodilla AQ004-1W

31.12.2018