Tuotekoodi: AQ004-2

Saatavuus: Coming


In store 4 = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

Saldovahti / kysy toimitusaikaa

 Suihkusuodatinyhdistelmällä saavutat kattavamman puhdistustehon. Molemmat suodattimet yksistäänkin tehoavat hyvin yleisimpiin epäpuhtaustyyppeihin joita suomalaisissa vesissä esiintyy, joskin hieman eri painotuksilla.

Kahdella suodattimella, joiden vaikutustavat ovat hieman toisistaan eroavat, voidaan kuitenkin kattaa huomattavan laaja kirjo puhdistettavia epäpuhtauksia ja yhdisteitä, sekä tehostaa kokonaisvaikutusta.

Tarkemmat kuvaukset tuotteista ja suodattimien toiminnasta yhdessä tai erikseen käytettynä, voit löytää tuoteryhmän pääsivulta.

Tuotekoodi: AQ004-2


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Tämä suodatin vaikuttaa erittäin hyvältä. Suodattimen C-vitamiinin lisäys kuitenkin epäilyttää, sillä C-vitamiini irrottaa hiusväriä, ja värjään hiukseni kasviväreillä. Onko suodatinta ilman C-vitamiinia? Kiitos!

30.12.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti tuota suihkusekoittajaan asennettavaa suihkusuodatinta ei ole saatavilla ilman c-vitamiinia. Suihkupääsuodattimessa ei ole c-vitamiinia, joten suosittelisin sitä teille käytettäväksi. Tuote löytyy tuotekoodilla AQ004-1W

31.12.2018