Tuotekoodi: AQ20BBKDF

Hinta

175,00 €

sis. alv. 24.00 %

Kysy toimitusaika

Poistuva tuote. Tämä tuote on korvattu uudistetulla suodatinpaketilla. Uusi tuotekoodi on AQ1XL-KDF

AQVA XL koon suodatinpaketti. Yhdistelmäsuodatin. Vähentää Arseenia, hajuja, makuja ja humusta.

Suodatin on erinomainen yleissuodatin joka sisältää KDF hapetus- ja pelkistysmassaa, jossa on kevyt ioninvaihdon tyyppinen ominaisuus. Lisäksi suodatin sisältää perinteistä aktiivihiiltä, joka on toimii useisiin haju- ja makuhaitoihin. Vähentää myös lievää rikkivedyn hajua.

Suodatin vähentää myös arseenia. Suositellaan käytettäväksi Arseenitasoa vähentävänä. Arseeni on haitallista pienempinä määrinä nautittuna, mutta yli 100µg/l määrät voivat olla haitallisia myös käyttö- ja kylpyvedessä. Arseenin tyypistä riippuen suodatin poistaa sitä 30 - 70%.

Paketti sisältää AQVA XL koon suodatinkotelon (FH20B1-B-WB), painemittarin, asennustelineen, kotelon kiristysavaimen sekä suodattimen (FCCBKDF20BB).

  • 1" tuuman yhteet.
  • Koko K75 x L19 cm.
  • Puhdistaa: lyijy, arseeni, kadmium, elohopea, rikkkivety, rauta, kalkki, fenolit, kloori.
  • Suodattimen riittoisuus noin 104 500 litraa (veden kokonaisominaisuudet vaikuttavat riittoisuuteen)
  • Tyypillinen virtaama enintään 15 litraa minuutissa
  • Suositusmaksimi humukselle 10mg/l (COD) ja 40mg/l (KMnO4)
  • Suositusmaksimi Arseenin poistoon juoma- ja ruokavesikäytössä 10mg/l (vähentävä)
  • Suositusmaksimi käyttö- ja kylpyvesikäytössä 100µg/l (vähentävä)

*Arseeni voidaan poistaa erikseen juoma- ja ruokaveden osalta tehokkaimmin pienellä käänteisosmoosiyksiköllä. Voitte löytää kyseistä tuotetyyppiä käänteisosmoosivalikostamme.

Tuotekoodi: AQ20BBKDF


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei, arseeni pitoisuus porakaivossa oli 20 µg, raja-arvo 10 µg. Olisiko oikea tuote minulle? Ajattelin asentaa keittiön hanaan, josta 99% juoma sekä ruoanlaitto vedestä otetaan. Millainen toimitusaika ja paljonko vara suodattimet maksaa, ja kuinka usein pitää vaihtaa ( 3 henkinen perhe)

07.06.2017
answer

Hei! Tuote poistaa arseenia hyvin ja parantaa veden laatua, mutta suosittelemme juomavettä varten kuitenkin vielä astetta tehokkaampaa ja puhdistusvarmuudeltaan luotettavampaa käänteisosmoosilaitetta. esimerkiksi: https://www.aqva.fi/DWM_101S_K_nteisosmoosilaite_/ekauppa/pE024-38/ \nJos vetenne sisälsi esimerkiksi rautaa tai humusta paljonkin, niin käänteisosmoosilaitteen etten suositellaan vielä jotain esisuodatuspakettia. \n\nToimitusaika tällä hetkellä muutama päivä + posti. Vaihtosuodatin maksaa 99 e/kpl. Jos ostaa useamman kerralla saa alennusta, alennusprosentit vaihtosuodattimen tuotetiedoissa: https://www.aqva.fi/Arseeni_Rikkivety_Raskasme/ekauppa/pFCCBKDF20BB/ . Vaihto arviolta 137 700 litran välein, riippuen puhdistettavan veden laadusta.

08.06.2017
question

Hei. Teetin vesianalyysi ja paljastui että porakaivossani on 9 kertaa enemmän arseenia yli sallitun rajan niin riittääkö tämä suodatin poistamaan sen?

01.10.2016
answer

Hei, emme suosittele tätä suodatinta näin suurille arseenipitoisuuksille. Suodattimen hyötysuhde vaihtelee 60 - 90% välillä, riippuen veden muista ominaisuuksista. Jos vesi on muuten hyvin puhdasta tai esipuhdistettu ennen tätä arseenin poisto suodatinta niin on mahdollsita että päästään juomavesilaatuun. Kuitenkin arseenipitoisuuden seuranta jatkossakin on suositeltavaa. Suosittelen käänteisosmoosia tarpeeseenne. AQVA:lta löytyy usean tyyppisiä ja kokoisia laitteita, pienistä juoma- ja ruokavedenpuhdistimista, aina isompiin kaiken käyttöveden puhdistaviin.

03.10.2016