Tuotekoodi: AQ20BBCRV

Hinta

129,00 €

sis. alv. 24.00 %

Kysy toimitusaika

Poistuva tuote. Tämä tuote on korvattu uudistetulla suodatinpaketilla. Uusi tuotekoodi on AQ1XL-CAT

Rikkivedynpoisto (neutralointi) suodatinpaketti, AQVA XL koon kotelossa.

Paketti sisältää AQVA XL koon suodatinkotelon (FH20B1-B-WB) painemittarin, asennustelineen, kotelon kiristysavaimen sekä suodattimen (CRVS4520ECOEXP).

  • Paineenalenema @10 litraa minuutissa noin 0,4bar.
  • Tyypillinen virtaama enintään 15 litraa minuutissa, mutta pienillä epäpuhtauspitoisuuksilla voi olla suurempikin.
  • 1" tuuman yhteet.

Suodattimen kuvaus:

Viitteellinen rikkivedyn poistumisteho eri virtausnopeuksilla, litraa minuutissa:

  • 5lpm = 90 - 100%
  • 10lpm = 75 - 100%
  • 15lpm = 60 - 100%

Useamman suodattimen peräkkäin liittämisellä voidaan kasvattaa puhdistustehoa suhteessa virtausnopeuteen. Poistaa tehokkaasti myös fosfaatteja ja fosforia vedestä.

Rikkivedyn määrä, muut epäpuhtaustyypit ja veden virtausnopeus suodattimen läpi, vaikuttavat tehoon ja riittoisuuteen. Teoreettinen riittoisuus suodattimella on noin 140 000 litraa.

 

 

Tuotekoodi: AQ20BBCRV


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei, Onnistuisiko tämän asennus ulos vesipostin jälkeen saunavesiä varten? Kesällä varman onnistuisi mutta mites talvella? Voiko esim. irrottaa ja siirtää sisälle lämpimään? Kysymykseen tulisi myös ohivirtausmahdollisiuus.

30.12.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista. Suodatinkotelo tulee asentaa painesäiliön jälkeiseen vesilinjaan. Suodatinkotelon voi jättää talveksi paikoilleen, mutta tällöin pitää varmistua, että koteloon ei jää vettä, jotta se ei halkea. Painemittari tulee myös irroittaa talven ajaksi. Mikäli mahdollista, niin helpoin tapa olisi ottaa kotelo + suodatin talven ajaksi lämpimään.

31.12.2019
question

Hei, Mietin tämän ja ilmaavan säiliön välillä. Rikkivetyä meillä esiintyy vain satunnaisesti ja hajusta päätellen vaihtelevina pitoisuuksina. Tämän ollessa edullisempi vaihtoehto, mietin onko tarkempaa kuvausta miten suodatin toimii ja mihin rikkivety päätyy?

24.07.2017
answer

Hei, suodatin sisältää katalyyttistä aktiivihiiltä, jossa rikkivedyn poistuminen perustuu adsorbtioon, eli rikkivety imeytyy siihen. Tämä suodatin riittää rikkivedyn poistamiseen lähes aina, mutta jos sitä on runsaasti, voi osa hajusta vielä päästä läpi, jolloin ilmastus tulisi kyseeseen. \n\nSuodattimen riittoisuuteen vaikuttaa rikkivedyn määrä vedessä ja koska sitä on haastavaa saada vesianalyysissä näkymään, voi käytännön riittoisuuden ja täten vaihtovälin todeta varmuudella vasta käytössä. \n\nAktiivihiili on muuhunkin veden laadun yleiskohennukseen erittäin käyttökelpoinen suodatin, jolloin suosittelen kyseistä suodatinta, joka tapauksessa, vaikka päätyisittekin myös ilmastuslaitteeseen.

14.08.2017