Tuotekoodi: AQ003-1R

Hinta

39,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (7 kpl)


Vahvistetusta muovista valmistetut varaosat, jotka voidaan vaihtaa vaurioituneiden osien tilalle. Sopii Aqva Ultra hanasuodattimeen, jonka tuotekoodi on AQ003-1.

Paketti sisältää:

  • Venttiilimekanismin
  • Suodtinkotelon yläosan (kupu)
  • Suodatinkotelon alaosan

Vaihda kaikki osat kerralla paikalleen sillä ne ovat vain keskenään yhteensopivia.

Tuotekoodi: AQ003-1R


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

tuleeko paketissa myös sihti mukana? Olisi sekin hyvä saada.

05.04.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä, roskasihti kuuluu myös pakettiin.

07.04.2021
question

Hei! Minulla on hanasuodatin AQ003-1 Saako suodatinkotelon alaosaan suodattimen kiinnitysosan erikseen. Vaihdoin suodatinta ja huomasin että uusi suodatin ei kiinnity eli onko suodattimen kiinnitysosa tai tiiviste irrallinen osa joka voi jäädä edelliseen suodattimeen. Se edellinen suodatin ehti lähteä roska-auton mukana eli en voinut tarkistaa oliko siinä tuo kiinnitysosa tai tiiviste. Tämä suodatin ei ainakaan pysy tiiviisti, eikä saa videossa esitetyn lailla kierrettyä paikalle, kun ei ole mihin sen kiinnittää.

01.11.2020
answer

Hei! Komponentteihin vuosien varrella tehty päivityksiä, eli uudet ja vanhat osat eivät välttämättä sovi yhteen. Löydätte tarvittavat osat tuotekoodilla AQ003-1R.

02.11.2020
question

Miksi joutuu nykyään ostaa kaikki nämä osat, miksei erikseen voi? minulla hajos ekalla kerralla tuo suodattimen alempi kotelo enkä piitannut vaihtaa mut nyt olisi aika vaihtaa kuitenki eikä tarvis koko settiä tilata.

30.03.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Laitteeseen on tullut muutamia rakenteellisia pieniä muutoksia liitoskohtien osalta, jonka vuoksi ns. vanhempi osa ja uudempi osa ei sovi yhteen.

30.03.2020
question

saako vai voiko tuota venttiilimekanismia aukaisa puhdistamisen takia. Saako noita ostettua enää erikseen viime vuonna niitä oli vielä teillä ostettavissa.

19.03.2020
answer

Hei, kysymyksestä. Venttiilin voi kyllä aukaista puhdistamista varten. Erityisesti silikonitiivisteen alla oleva sihti on hyvä puhdistaa säännöllisesti käyttöohjeen mukaan. Vahvistetusta muovista valmistetut varaosat myydään yhdessä ja ne tulisi asentaa kaikki samalla kertaa, jotta osat sopivat varmasti yhteen.

19.03.2020
question

Onkhan nämä varaosat sopivia hanasuodattimeen, jonka sain 2 vuotta sitten takuuna edellisen rikkoutuneen tilalle? En muista suodattimen numerokoodia. Viikko sitten suodattimeni rupesi vuotamaan ja tarkemmin kun katsoin, löysin tuosta kupuosasta pienen halkeaman, josta vesi sitten suihkusi joka puolelle kastellen altaan ympäristön.

08.12.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Tämä varaosasetti sopii uudemmanmalliseen hanasuodattimeen, jonka tuotekoodi on AQ003-1 tai AQ003.1. Vanhempaan hanasuodatinmalliin on saatavilla vaihtokupuja. Lähetä meille kuva suodattimestasi osoitteeseen: vesi@aqva.fi niin neuvomme minkä mallisen varaosan tarvitset. Tuotteella on 2 v. takuu kuittia vastaan.

09.12.2019