Tuotekoodi: AQ10KDF

Hinta

44,00 €

sis. alv. 24.00 %

Kysy toimitusaika

Poistuva tuote. Tämä tuote on korvattu uudistetulla suodatinpaketilla. Uusi tuotekoodi on AQ1M-KDF

AQVA M koon suodatinpaketti. Yhdistelmäsuodatin. Vähentää Arseenia, hajuja, makuja ja humusta.

Suodatin on erinomainen yleissuodatin joka sisältää KDF hapetus- ja pelkistysmassaa, jossa on kevyt ioninvaihdon tyyppinen ominaisuus. Lisäksi suodatin sisältää perinteistä aktiivihiiltä, joka on toimii useisiin haju- ja makuhaitoihin. Vähentää myös lievää rikkivedyn hajua.

Suodatin vähentää myös arseenia. Suositellaan käytettäväksi Arseenitasoa vähentävänä. Arseeni on haitallista pienempinä määrinä nautittuna, mutta yli 100µg/l määrät voivat olla haitallisia myös käyttö- ja kylpyvedessä. Arseenin tyypistä riippuen suodatin poistaa sitä 30 - 70%.

Paketti sisältää AQVA L koon suodatinkotelon (FH10B1-B-WB), painemittarin, asennustelineen, kotelon kiristysavaimen sekä suodattimen (FCCBKDF10BB).

  • 1" tuuman yhteet.
  • Koko K34 x L11 cm.
  • Puhdistaa: lyijy, arseeni, kadmium, elohopea, rikkkivety, rauta, kalkki, fenolit, kloori.
  • Suodattimen riittoisuus noin  litraa 10 000 litraa (veden kokonaisominaisuudet vaikuttavat riittoisuuteen)
  • Tyypillinen virtaama enintään 4 litraa minuutissa
  • Suositusmaksimi humukselle 10 mg/l (COD) ja 40 mg/l (KMnO4)
  • Suositusmaksimi Arseenin poistoon juoma- ja ruokavesikäytössä 10 µg/l (vähentävä)
  • Suositusmaksimi käyttö- ja kylpyvesikäytössä 100µg/l (vähentävä)

*Arseeni voidaan poistaa erikseen juoma- ja ruokaveden osalta tehokkaimmin pienellä käänteisosmoosiyksiköllä. Voitte löytää kyseistä tuotetyyppiä käänteisosmoosivalikostamme.

Tuotekoodi: AQ10KDF


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Mökin rantakaivovesi hieman kellertavaa. Lasissa ei selkeästi erotu, ellei vertaa kunnalliseen veteen, mutta kaivoon kurkkaamalla tai isossa astiassa huomaa. Kyseessä on ruoste tai humus. Veikkaan humus. Vettä ei ole tässä kaivossa (aika uusi kaivo) laboratoriossa mitattu. Meillä on käytössä vesipisteessä pieni suodatin, olisiko keraaminen kolmivaihe laite. Se tekee vedestä todella kirkkaan. Vesijohtojärjestelmässä on kaksi 10" suodatin koteloa. Toisessa kiintoainesuodatin ja toisessa aktiivihiilisuodatin. Onko teillä humussuodatinta meidän järjestelmään. tai kohtuuhintaista laitteistoa ko kokoisena, joka myös toimii. Tilaan tässä samalla teiltä näyteastian.

05.05.2019
answer

Hei, veden kellertävä väri voi johtua tosiaan humuksesta, raudasta tai mangaanista. Usein myös näiden yhdistelmästä. Raudan erottaa humuksesta, ilman analysointia, ehkä helpoiten ottamalla vettä vaikka ämpäriin ja antamalla sen seistä vuorokauden. Jos ämpärin pohjalle laskeutuu ruosteinen sakka, on kyseessä ainakin rauta. Ämpärissä veteen liuenneessa muodossa oleva rauta hapettuu eli ruostuu ja näin laskehtii pohjalle. Humus yleensä pysyy vedessä värinä, eikä vastaavaa ilmiötä ainakaan niin selvästi tapahdu. Kaikkien kolmen, humuksen, raudan ja mangaanin suodattamiseen, sopii parhaiten AQVA-MAX sarjan suodattimet, joista löytyy kaikkia kolmea vakiokokoa: M, L ja XL kokoa, riippuen kulutusmääristä ja tarvittavasta maksimivirtaamasta. Valmiit paketit, sisältäen suodatinkotelon ja suodattimen löytyvät tuotekoodeilla AQ10BB-MAX ja AQ20BB-MAX. Irtosuodattimet löytyvät tuotekoodeilla: AQ050, AQ051 ja AQ052. Valikoimastamme löytyy myös suodatin kokonaisuuksia, joilla vesi voidaan puhdistaa kaksi tai kolmivaiheisesti, riippuen sen laadusta. Vesianalyysin perusteella tarvittavan suodattimen määrittely on helpompaa. Voitte löytää kaivovesianalyysimme vesianalyysit valikosta.

07.05.2019

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: