Tuotekoodi: AQMP1

Hinta

139,00 €

sis. alv. 24.00 %

Saatavuus: In store (13 kpl)


In store 4 = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

Tuotteen määräalennukset

Kun ostat vähintään 1 kpl, tuotteen hinta on 139,00€


Järvivesisuodatinpaketti - Kirkasta ja puhdasta käyttövettä

Kohteeseen jossa vedensyöttö on valmiina, esimerkiksi painevesiautomaatilla. Suodatin asennetaan vesipumpun ja mahdollisen kalvopainesäiliön jälkeiseen vesilinjaan.

Vesi pumpataan suodatusyksikköön joka poistaa tai vähentää vedestä:

 • Hajuja
 • Makuja
 • Sedimentit 1µm asti (1/1000 osa mm)
 • Humusta (väriä)
 • Orgaanisia yhdisteitä
 • Kemikaaleja

Teknisiä ominaisuuksia:

 • Tuotto käytetyn pumpun mukaisesti. Suositusvirtaama alle 10 litraa minuutissa.
 • Kapasiteetti noin 4000 – 15000 litraa per suodatinerä, humuksen määrä ja tyyppi vaikuttaa
 • Suodatusmoduuli 3 x AQVA M kotelo
 • Koko noin: L360 x K400 x S110mm

Suodatusmoduulin vaihtosuodattimet:

 • 1µm hienosuodatin, joka poistaa kaikki sakat ja kiintoaineet, sekä vähentää humusta. Riittoisuuteen vaikuttaa kiintoaineiden määrä. Suosittelemme ottamaan muutaman ylimääräisen kappaleen varastoon. (FCPS1)
 • Aktiivihiilen ja hapetuksen yhdistelmäsuodatin, joka vähentää hajuja makuja ja hieman lisää humusta. Lisäksi suodatin vähentää mahdollisia metalleja ja raskasmetalleja sekä kemiallisia yhdisteitä. (FCCBKDF)
 • Narusuodattimeen sidottua ioninvaihtotekniikkaa. Anionin- ja kationin vaihto. Sitoo itseensä humuksen väriosuutta, mutta vähentää myös rautaa ja mangaania tehokkaasti (AQ050X)

Tuotekoodi: AQMP1


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Toimiiko AQVA M painovoimaisesti? Eli esimerkiksi 150 litran tynnyrin pohjan tuntumassa veden ulosotto, josta vesi letkua pitkin suodattimeen, joka hieman tynnyrin pohjaa alempana.

28.05.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodattimet eivät toimi ilman painetta. Esim. käsipumpulla veden pystyy syöttämään suodatinyksikölle.

28.05.2019
question

Terve, AQVA M:stä kysymyksiä. - Miten tämä kiinnitetään esim. seinään? - Mitkä ovat vesijohtoyhteet (koko ja kierre yms.) - Sopiiko suoraan kytkeä Grundfosin SBA 3-45 pumppu, jossa paine n. 4bar - Paljonko poistaa painetta tämä suodin suunnilleen - Meneekö samat suotimet talven yli vai pitääkö vaihtaa kerran vuodessa vaikka ei käyttöä - TArvitseeko tehdä jotain, kun jättää pakkastilaan talveksi? yt, Pertti

11.02.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksistänne. Tuotteen mukana tulee seinäkiinnitysteline joka kiinnitetään esim. seinään kahdella ruuvilla. Veden sisään -ja ulostulo ovat 3/4" sisäisillä BSP kierteillä. Koteloiden maksimi syöttöpaine on 6 baaria, mutta kannattaa huomioida koteloiden maksimi vedenvirtaama. Kun suodattimet eivät ole tukkeutuneet, niin painehäviötä ei tule lähes ollenkaan. Kun suodattimet alkavat tukkeutumaan, niin paine laskee. Suodattimilla on teoreettiset riittoisuudet, joten käytön mukaan saattaa kestää seuraavanakin kautena. Mekaaninensuodatin (FCPS1) kannattaa vaihtaa kauden alussa. Suodatinkotelot tulee olla kuivat, ettei kotelot pääse jäätymään talven aikana ja halkeamaan, Suodattimet tulee säilyttää lämpimässä.

13.02.2019
question

Asennetaanko tämä suodatin paketti imuputkeen ennen pumppua vai vasta pumpun jälkeen?

21.08.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodatusyksikkö asennetaan pumpun jälkeiseen vesilinjaan.

21.08.2018
question

Merivesi sauna ja kasteluvedeksi

30.05.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Tuote vähentää humusta, mutta ei poista vedestä suolaa. Suolan suodattaminen vaatii käänteisosmoosia.

30.05.2018
question

Jatko kysymys edelliseen. Minkä hintanen DWM31 systeemi on ja voiko käyttää juoma vetenä? En löytänyt tätä teidän sivuilta.

30.01.2017
answer

Hei, hinta on 159?. Voitte hakea tuotetta tuotekoodilla E022, pikahakukenttää käyttämällä.

31.01.2017
question

Meillä on teiltä tilattu tälläinen suodatin paketti +vielä yksi lisä suodatin eli 4 suodattimen läpi vesi tulee järvestä, mutta vesi on vieläkin ruskeaa. Minkälaista suodatin systeemiä ehdotatta, että saataisiin kirkkaampaa ja putaampaa vettä mökin saunaan, vai onko enää mahdollista?

27.01.2017
answer

Hei, siihen ettei vesi kirkastu värin osalta riittävästi voi olla oikeastaan kaksi syytä. Joko vedessä on niin runsaasti, tai sen tyyppistä -humusta, että suodattimet eivät jaksa puhdistaa tai suodattimien kokoluokka (AQVA M) on liian pieni, jolloin vesi suodattimien läpi kulkiessaan ei ehdi altistua puhdistusmassoille riittävän kauaa. Jos vesi on hyvin ruskeaa edelleen, voi olla että ainoa varma puhdistusmenetelmä, jolla väri, eli humus, saadaan pois on käänteisosmoosi, vaikka vesi tämän tuotteen mukaisilla linjasuodattimilla muilta osin puhdistuisikin. Käänteisosmoosin tullessa kyseeseen, nykyinen suodatinpaketti voidaan säilyttää esisuodattimena. Käänteisosmoosista löytyy täydellisiä kokonaisjärjestelmiä, mutta myös pieniä puoliautomaattisesti käytettäviä laitteita. Keveimmillään tämä voi olla DWM31 laite, joka sisältää erillisen täyttöventtiilin, joka voidaan asettaa esim. saunapadan reunaan kun sitä halutaan täyttää. Lisätietoa tuotteista käänteisosmoosivalikoista.

30.01.2017
question

Järvivesisuodatinpaketti. Kirkasta, puhdasta vettä. AQVA M koon kotelot. Mitkä on tämän paketin fyysiset mitat, eli tarvitsee tietää minkälaisen tilan tämä vaatii.

24.01.2017
answer

Hei, tuotteen mitat lisätty kuvaukseen. Kiitos huomiosta.

24.01.2017
question

Toimiiko suodatin järjestelmä käsipumpulla tai uppopumpulla? En takaatteko veden puhtauden jos järvivedessä on humuksen lisäksi siitepölyä? Vettä on tarkoitus käyttää vain pesu-ja tiskivetenä.

20.09.2016
answer

Hei, kaikki siitepölyt, vesikirput, hippuset, levät ja kiintoaineet, sekä humuksesta noin 30% poistuu jo ensimmäisessä 1µm hienosuodattimessa. Seuraavat suodattimet poistavat humuksen ns. väriosuutta, hajuja ja makuja, sekä useita kemiallisia ja orgaanisia yhdisteitä. Humuksen tyypistä ja määrästä riippuen, joskus ei päästä täydellisen kirkkaaseen lopputulokseen veteen liuenneen värin osalta.

23.09.2016
question

Järvi edessä on toisinaan pieniä määriä sinilevää. Paistaako suodatimenne myös sinilevien toksiineja?

19.06.2016
answer

Käänteisosmoosi on yleisesti todettu tehokkaaksi tavaksi poistaa sinilevän tuottamia haitallisia syanotoksiineja. Käänteisosmoosin lisäksi esisuodatuksena käytetään hyvälaatuista aktiivihiiltä, jolla on myös tunnetusti sinilevän myrkkyjä jonkin verran poistava vaikutus. Käänteisosmoosikalvon kuitenkin ollessa pää-asiallinen puhdistaja.

20.06.2016