Tuotekoodi: AQ10PS1

Hinta

34,00 €

sis. alv. 24.00 %

Toimitusaika n. 10pv

Poistuva tuote. Tämä tuote on korvattu uudistetulla suodatinpaketilla. Uusi tuotekoodi on AQ1M-MF1

1µm hienosuodatin paketti AQVA M koossa

Paketti sisältää AQVA M koon suodatinkotelon (FHPR34-3_R) painemittarin, asennustelineen, kotelon kiristysavaimen sekä suodattimen (FCPS1) suodattimen. 3/4" tuuman yhteet.

  • Suodattimen riittoisuus noin 12 000 litraa. Kiintoaineiden määrä vaikuttaa, vaihtotarpeen kertoo painemittari.
  • Ei merkittävää paineen alenemaa
  • Tyypillinen virtaaman enintään 20 litraa minuutissa

Tuotekoodi: AQ10PS1


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Moi! Minulla on talossa porakaivo, ja edellinen pesukoneeni meni rikki pesukoneliitännän tuloveden mukana tuomasta irtomassasta (kivenpalasia, ruostetta). Muissa putkissa ei ole samaa ongelmaa. Suojaisiko tämmöinen laite pesukonetta, vai olisiko tarpeisiini paremmin sopiva tuote? Käytän kiinteistössä halpaa pesukonetta toisinaan, eli tarkoituksena ei ole tehdä tähän vuokrataloon isoa investointia. Kyseessä on tavallinen pesukoneliitäntä.

19.09.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. 1 mikromerin hienostudatin sopii yhdelle vesipisteelle esim. suojaamaan pesukonetta pienhiukkasita. Suodattimen riittoisuus riippuu vedenn laadusta. Mikäli hippusia on erittäin runsaasti niin suodatin saattaa tukkeutua 12 kuutiota aiemmin. Tässä tapauksessa voidaan vaihtosuodatin vaihtaa suuremman huokoskoon vaihtosuodattimeen esim 5 mikrometriseen tai 20 mikrometriseen.

19.09.2019