Tuotekoodi: AQ10BBKDF

Hinta

129,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (12 kpl)


Poistuva tuote. Tämä tuote on korvattu uudistetulla suodatinpaketilla. Uusi tuotekoodi on AQ1L-KDF

AQVA L koon suodatinpaketti. Yhdistelmäsuodatin. Vähentää Arseenia, hajuja, makuja ja humusta.

Suodatin on erinomainen yleissuodatin, joka sisältää KDF hapetus- ja pelkistysmassaa, jossa on kevyt ioninvaihdon tyyppinen ominaisuus. Lisäksi suodatin sisältää perinteistä aktiivihiiltä, joka on toimii useisiin haju- ja makuhaitoihin. Vähentää myös lievää rikkivedyn hajua.

Suodatin vähentää myös arseenia. Suositellaan käytettäväksi Arseenitasoa vähentävänä. Arseeni on haitallista pienempinä määrinä nautittuna, mutta yli 100µg/l määrät voivat olla haitallisia myös käyttö- ja kylpyvedessä. Arseenin tyypistä riippuen suodatin poistaa sitä 30 - 70%.

Paketti sisältää AQVA L koon suodatinkotelon (FH10B1-B-WB), painemittarin, asennustelineen, kotelon kiristysavaimen sekä suodattimen (FCCBKDF10BB).

  • 1" tuuman yhteet.
  • Koko K34 x L19 cm.
  • Puhdistaa: lyijy, arseeni, kadmium, elohopea, rikkkivety, rauta, kalkki, fenolit, kloori.
  • Suodattimen riittoisuus noin 52 250 litraa (veden kokonaisominaisuudet vaikuttavat riittoisuuteen)
  • Tyypillinen virtaama enintään 8 litraa minuutissa
  • Suositusmaksimi humukselle 10mg/l (COD) ja 40mg/l (KMnO4)
  • Suositusmaksimi Arseenin poistoon juoma- ja ruokavesikäytössä 10µg/l (vähentävä)
  • Suositusmaksimi käyttö- ja kylpyvesikäytössä 100µg/l (vähentävä)

*Arseeni voidaan poistaa erikseen juoma- ja ruokaveden osalta tehokkaimmin pienellä käänteisosmoosiyksiköllä. Voitte löytää kyseistä tuotetyyppiä käänteisosmoosivalikostamme.

Tuotekoodi: AQ10BBKDF


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Arseenin määrän ollessa kaivovedessä 20ug/l soveltuuko kyseinen suodatin poistamaan arseenin kelvolliselle tasolle juomavedeksi, Kaivovesi muutoin kelvollista.

12.10.2017
answer

Suosittelemme juomavedelle vielä erikseen käänteisosmoosilaitetta. Pienellä virtaamalla ja muuten puhtaalla vedellä kyseinen suodatin voi yltää erinomaiseenkin puhdistustehoon arseenille. Myös arseenin muoto vaikuttaa jonkin verran. \nLisäksi juomaveden laatuvaatimusten (10ug/L) mukainen annos arseenia ei ole tavoiteltava määrä, vaan terveellinen vesi sisältää arseenia mielellään vielä paljon vähemmän.

13.10.2017
question

Hei. Poistaako tämä kaiken arseenin ? Ja toimiiko koko talon vedensuodatuksessa, kun suodattimen vaihtaa tarpeeksi usein ?

25.04.2017
answer

Hei, tämä suodatin poistaa arseenin, sen ilmenemismuodota ja veden läpivirtausnopeudesta riippuen 30 - 90%. Jos tätä suodatinta käytetään ainoana Arseenin poistamiseksi, on tärkeää varmistua asennuksen jälkeen, vesianalyysillä, kuinka tehokkaasti se poistaa ja jatkossa riittoisuuden suhteen. Varmin tapa arseenin poistoon on käänteisosmoosi. Tätä tuotetta käytetään usein arseenin osalta asian tilaa kohentavana, joskin yleensä se myös riittää yksistäänkin.

25.04.2017